26 september 2015

Kom meedenken over duurzame ontwikkeling in Herent

Wanneer: 11 november 2015 van 10-16u
Waar: GC De Wildeman, Schoolstraat 15, 3020 Herent
Bijdrage: 1 euro

Inschrijven via onderstaand formulier.

Hoe kan duurzame ontwikkeling in Herent eruit zien? Dat vragen wij, een tiental gemeentelijke adviesraden, ons af. En daarbij willen we alle inwoners betrekken. Via samenwerking tussen de verschillende adviesraden én de betrokkenheid van de inwoners willen we breed gedragen adviezen geven aan het gemeentebestuur.

Programma

Voormiddag van 10-12h
In de voormiddag laten we de gemeentelijke initiatieven, die streven naar duurzaamheid op sociaal, economisch en/of ecologisch vlak, aan het woord. Het worden inspirerende verhalen die alvast een mooi beeld geven aan de vele duurzame initiatieven die Herent rijk is.

Broodjeslunch met soep van 12h-13h

Namiddag van 13h-16h
's Namiddags gaan we aan de slag in kleinere groepen voor de radenronde. Welke ideeën rond duurzaamheid kunnen we nog formuleren? Welke zijn het meest haalbaar en kunnen we verder uitwerken?

We sluiten af rond 16u, maar dat mag geen eindpunt zijn. Op basis van de voorstellen formuleren we een gezamenlijk advies en volgen er nieuwe acties in de adviesraden.

Kom je meedenken over duurzame ontwikkeling in Herent? Ja? Fijn! Vul dan onderstaand formulier in en we verwachten jou dan op 11 november!